Salamon Király

Cím: 8230 Balatonfüred, Vitorlás tér

SzezonálisÁllatbarát

A Salamon Király egy kedves, fiatal házaspár tulajdonában lévő magyar hajó. A családi vállalkozást, azaz a hajó bérbeadását egy tapasztalt chartercég segíti.

A 12 fős vitorlás bérlésével valódi luxuskörülmények között élvezheti minden vendég a magyar tenger hullámait. Legyen szó rövid sétahajózásról, vagy akár több napos, hetes balatoni vitorlásbérlésről, a rendkívüli felszereltség (légkondicionáló berendezés, fedélzeti hűtőszekrény, 2db hátsó farkiülő, Nespresso kávéfőző, Bluetooth-os médialejátszó, mikrohullámú sütő, orrsugár kormány, mélység és sebességmérő, nagy bimini tető, LCD TV, illetve kényelmes cockpit párnák), valamint a yacht esztétikus kidolgozása a Salamon Királyt a tökéletes balatoni kikapcsolódás helyszínévé varázsolják.

A három kabinnal, és egy elegáns szalonnal rendelkező Enter 385CC hajó egy sportos, családi vitorlás azoknak, akik szeretik a kényelmet és a luxust. A hajó a központi cockpit kialakítással a motoros yachtok egyedi stílusát képviseli, mellyel kitűnik a klasszikus vitorlások közül.

Kapcsolat

8230 Balatonfüred, Vitorlás tér
+36 20 210 8724

« Vissza

Hírlevél