Hungarian Sea Yacht

Cím: 8226 Alsóörs, Sirály park, BAHART kikötő

SzezonálisÁllatbarát

A vitorlás bérléssel foglalkozó Hungarian Sea Yacht vállalkozást megálmodói azzal a céllal hozták létre, hogy minél szélesebb rétegnek tegyék lehetővé a vitorlázás élményét. A vállalkozás felépítésekor ezt a gondolatot mindvégig szem előtt tartva alakították ki szolgáltatásaikat, valamint áraikat. Korrekt kondíciók, jól felszerelt, jó állapotú, biztonságos hajók bérbeadását tűzték ki célként.

Az első években csak 1 bérelhető hajójuk volt, a 2019-es szezonban 4, ma pedig már 5 hajóból áll a flotta. Kicsiben kezdték, nagyot álmodtak, az évek során pedig folyamatosan fejlődtek és tanultak. A szakmai tapasztalatuk, a tudásuk, valamint az erős műszaki beállítottságuk teszi lehetővé azt, hogy a maximumot nyújtsák ügyfeleik számára, a rájuk esett választásukért cserébe.

A Hungarian Sea Yacht vállalkozást a fiatalosság, a rugalmasság, és a precízség jellemzi, s mivel munkájuk a hobbijuk is, így a kellemes hangulatú légkör mindig garantált. Jövőbeni céljuk az, hogy az eddig felépített jó hírnév fenntartása mellett a régió egyik legmeghatározóbb vállalkozásává válhassanak.

Kapcsolat

8226 Alsóörs, Sirály park, BAHART kikötő
+36 20 358 9601

« Vissza

Hírlevél