Kalandsziget Tihany

Cím: 8237 Tihany, Lepkesor 29

Szezonális

A Tihanyi-félsziget nemcsak hazánkban, de Európában is egyedülálló természeti adottságokkal bír. A Kalandsziget megálmodóinak célja az volt, hogy a természettel összhangban alkossanak meg egy parkot, mely igazi kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A természetes erdei környezetben kialakított magaslati kötélpálya az élő fák lombkorona szintjén elhelyezett ügyességi-, és technikai feladatok egysége, melyhez egy, a leesést megakadályozó biztosítási rendszer is tartozik. A Kalandszigeten jelenleg mintegy 60, könnyebb és nehezebb akadály áll a játékos kedvűek rendelkezésére 6 különböző - franciaországi építési tapasztalatokkal létrehozott - akadálypályán, de a repertoár folyamatosan bővül. Idén nyílt meg a park “gyermekvilág” része, melyet szülői felügyelettel már 2 éves kortól használhat az aprónép. 

A Kalandsziget Tihany egy igazi családi vállalkozás családoknak. A gyerekeknek kihívásokkal teli kalandokat tartogat, míg a felnőttek nyugalomra lelhetnek a dimbes-dombos, vadregényes, kacsák által látogatott erdőben, Tihany természetvédelmi környezetében, egyetlen karnyújtásra a Balatontól.

Kapcsolat

8237 Tihany, Lepkesor 29
+36 30 357 8787

« Vissza

Hírlevél