Balatoni Élménypark

Cím: 8229 Paloznak Hrsz: 0983

Irány a szabadság!

Veszprém és Csopak között, gyönyörűen parkosított környezetben 7. éve várja visszatérő és új vendégeit a Balatoni Élménypark. A közel 4 hektáros zöld környezetben az izgalmas, extrém és szórakoztató játékok között a felnőttek is újra gyerekként játszhatnak, a gyerekek pedig önfeledten szórakozhatnak.

Sokan vannak, akik már kipróbálták a tavalyi szezonban átadott új játékelemeket: a 15 méteres óriás ingát, az extrém csúszót, amely 18 méter magas toronyból indul és 300 méteren „siklik” az élménypark fölött, a biciklis drótkötélpályát 5 méter magasan és a kicsiknek szóló vizes játékokat. Emellett több tucatnyi játékelem és 100-nál is több akadályból álló drótkötélpálya várja a kalandorokat.

A tavaly megújult élményparkban a jelenlegi körülmények között minden szempontból a biztonság a legfontosabb. Az idei szezonkezdés más lesz, mint az eddigiek, de az üzemeltetők mindent megtesznek azért, hogy a vendégek teljes biztonságban érezhessék magukat. Ennek érdekében kézfertőtlenítési pontot alakítottak ki, a mászáshoz kesztyűket biztosítanak, a felszereléseket, játékokat folyamatosan fertőtlenítik. Az animátorok is kesztyűben és maszkban dolgoznak, és a maszk viselését a vendégeknek is ajánlják. A park területén kérik a javasolt 1,5-2 méteres védőtávolság betartását. Ha vigyázunk egymásra, akkor ez a szezon is felejthetetlen élményeket tartogat mindenkinek!

Kezdődhetnek a kalandok?

Kapcsolat

8229 Paloznak Hrsz: 0983
Megközelítés: A kalandpark a 73-as útról közelíthető meg, Nosztori tetőre felérve a főúttól jobbra helyezkedik el.
+36 20 946 0641

« Vissza

Hírlevél