Balatonlelle szabadstrand

Cím: Balatonlelle, Gyöngyvirág köz 6, 8638

Szezonális

Több mint négy kilométer hosszú ingyenes partszakasszal, valamint négy szabadstranddal rendelkezik Balatonlelle.

A több kisebb méretű szabadstrand mellett a város közepén, a hajóállomástól nyugatra a 2 kilométer hosszú Nyugati szabadstrand várja a víz szerelmeseit. A sekély, lassan mélyülő tópart kedvelt a kisgyermekes családok körében is. A szabadstrand szolgáltatásai: kalandpark, tenisz – és strandröplabda pályák, az óriási csúszda, a vizibicikli és szörfkölcsönző, a játszóterületek, büfék nagyon népszerűek a vendégek körében.

A Balatonlelle-felsői vasútállomás közvetlen közelében található a Szirom közi szabadstrand. A strand bejárat szerinti jobb oldalán egy büfé üzemel. A strandon érdekes alakú zuhanyzó áll. A területet nagy fák veszik körbe, így bőven lehet árnyékot találni.

Balatonlelle és Balatonszemes határán fekszik a Határ utcai szabadstrand. A strandon kis méretű homokozó és mászóka áll a gyerekek rendelkezésére. Az egész területet hatalmas fák borítják be árnyékkal. A strand közvetlen szomszédságában büfé üzemel.

Csöpi közi szabadstrand bejáratánál büfé és kizárólag nyaranta üzemelő ABC áll a fürdőzők rendelkezésére. A strandon található szociális helyiség férfi és női WC-vel is.

Kapcsolat

Balatonlelle, Gyöngyvirág köz 6, 8638

« Vissza

Hírlevél